0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η εταιρεία μας

Δραστηροποιούμαστε στον χώρο της κατασκευής Αθλητικών ρούχων και μαγιό απο το 1974. Μεσα σε όλα αυτά τα χρόνια αλλάξαμε, προσπαθήσαμε να αφουγκραστούμε τις αναγκές των πελατών και να παράγουμε νέα είδη προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των διαφορετικών αθλημάτων, με μοντέρνα σχεδίαση  και λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας τεχνολογικά πανιά (αντιιδρωτικά, αντιβακτηριδιακά ) απο τα πιο γνωστά Εργοστάσια .

Σήμερα πιά κατασκευάζουμε ρούχα για όλα τα ομαδικά αθλήματα αλλά και πιο εξειδικευμένα ρούχα για Ελληνορωμική Πάλη και κολύμβηση ενώ σημαντικό μέρος της παραγωγής μας αφορά την Γυμναστική (Ρυθμική, Ενόργανη, Ακροβατική) αλλά και πιο θεατρικά customized κουστούμια για Μπαλλέτο και Γυμναστική για όλους.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ρούχα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές ,σε σύντομο χρόνο και πάντα στις ανάγκες του πελάτη οσον αφορά τα χρώματα και τα μεγέθη.

Στο κατάστημα μας αλλά και στο e-shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο αξεσουάρ για όλα τα αθλήματα, όργανα γυμναστικής και εξοπλισμό προπόνησης όλων των αθλημάτων .

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε , επεξηγήσεις, τιμές, απορίες, παραγγελίες.